FIRINDA KARNIBAHAR TARİFİ
Malzemeler :
•1 küçük karnabahar
•1 yumurta
•1 kase yoğurt
•Yarım su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
•2 yemek kaşığı sıvı yağ
•Tuz, kekik, kırmızı biber
Malzemeler :
•Karnabahar yumuşayana kadar haşlanır
•Karnabahar bir kasede ezilir
•Başka bir kapta yoğurt, yumurta, yağ, baharatlar ve tuz karıştırılıp karnabahara eklenir
•Karışım yağlanmış tepsiye yayılır ve fırına verilir
•Pişmesine yakın üzerine rendelenmiş kaşar peyniri eklenir (istendiği takdirde kaşar peyniri karışımın içine de eklenebilir)
•Üzeri kızarınca fırından çıkartılır.Afiyet olsun
NOT:Arzu edilirse servis edilirken üzerine yoğurt ve sumak eklenebilir
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder