YUMURTALI OT KAVURMASI TARİFİ
Malzemeler :
1 bağ ebegümeci
1 bağ ısırgan
1 demet taze soğan
2 yumurta
1 kahve fincanı zeytin yağ
Karabiber,pul biber,tuz
Yapılışı :
Otları ve taze soğanı iyice yıkayıp temizleyin.3 er santimlik parçalara ayırın. Tavada yağı ısıtın.Otları ve soğanı yağa katıp kavurun. Kavrulunca Yumurtayı kırıp karıştırmadan kapağını kapatın.Karabiber, pul biber ve tuzu ekleyip az pişirip ocağı kapatın.Afiyet olsun.
1 bağ ebegümeci
1 bağ ısırgan
1 demet taze soğan
2 yumurta
1 kahve fincanı zeytin yağ
Karabiber,pul biber,tuz
Yapılışı :
Otları ve taze soğanı iyice yıkayıp temizleyin.3 er santimlik parçalara ayırın. Tavada yağı ısıtın.Otları ve soğanı yağa katıp kavurun. Kavrulunca Yumurtayı kırıp karıştırmadan kapağını kapatın.Karabiber, pul biber ve tuzu ekleyip az pişirip ocağı kapatın.Afiyet olsun.
0 yorum:
Yorum Gönder