PASTIRMALI VE PATATESLİ OMLET TARİFİ

Pastırmalı Ve Patatesli Omlet Tarifi
Malzemeler


8 dilim pastırma
2 adet patates
1 çorba kaşığı tereyağı
4 adet yumurta
1 su bardağı rendelenmiş
kaşar peyniri
tuz
karabiber
Kızartmak için:
Sıvıyağ

Pastırmalı Ve Patatesli Omlet Yapılışı
PATATESLERİN kabuklarını soyduktan sonra küp şeklinde doğrayın. Kızdırılmış sıvıyağda kızartın ve derin bir kaba alın. Tavada tereyağını eritin ve içine kızarttığınız patatesi koyun. Üzerine çırpılmış yumurtaları ekleyin, tuz, karabiber katıp, tavanın ağzını bir kapakla örterek, pişmeye bırakın. Yumurtalar pişince üzerine kaşar peyniri serpin ve pastırma dilimlerini yerleştirin. Tekrar kapağı kapatıp, 1-2 dakika daha pişirdikten
sonra sıcak servis yapın.

0 yorum:

Yorum Gönder