DONDURMALI PASTA TARİFLERİ

Dondurmalı Pasta Tarifleri
Malzemeler


1 adet hazır sade pandispanya
100 gram vanilyalı dondurma
100 gram böğürtlenli dondurma
100 gram çikolatalı dondurma
100 gram fıstıklı dondurma
2 çorba kaşığı bal
1 çay bardağı su

Üzerine:
1 paket beyaz çikolata

Dondurmalı Pasta Yapılışı
PANDİSPANYAYI ikiye ayırıp, iki katından da geniş ağızlı bir bardak yardımıyla 8 adet yuvarlak çıkarın. Bal ve suyu karıştırıp, pandispanyaları ıslatın. Dondurmaları bir kapta karıştırın. 1 adet pandispanyanın üzerine dondurma yayıp, tekrar pandispanya ve tekrar dondurma olacak şekilde aplayın. Diğer pandispanyaları da aynı şekilde hazırlayın ve derin dondurucuda 1 saat bekletin. Üzerine rendelenmiş beyaz çikolata serperek servis yapın.

0 yorum:

Yorum Gönder