ISPANAKLI TARHANA ÇORBASI TARİFİ
Malzeme Listesi:
- 10 parça Malatya tarhanası.
- 1.5 litre et suyu.
- 500 gram ince doğranmış ıspanak.
Üzeri İçin:
- Tuz.
- 2 diş sarımsak.
- Tereyağı.
- Kırmızı pul biber.
Yapılışı:
- Tarhanayı akşamdan ılık su ile ıslatın.
- 1.5 litre et suyunda iyice pişirin.
- Ispanakları bol suda yıkayıp, çorbanın içine doğrayın.
- İnmesine yakın dövülmüş sarımsak ve ıspanak ilave edin.
- 5-10 dakika daha pişirip, ocaktan alın, üzerine kırmızı biberli tereyağını gezdirin.
- Sıcak servis edin.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder