PAÇANGA BÖREĞİ TARİFİ

PAÇANGA BÖREĞİ TARİFİ

Malzemeler :
3 hazır yufka
200 gr dil peyniri
200 gr pastırma

Kızartmak için :

Ayçiçek yağı


Yapılışı :
Yufkaları mutfak tezgahına yayın. 8 üçgen parçaya kesin. Yufkaların geniş kenarlarına bir dilim pastırma bir dilim dil peyniri yerleştirin. Yufkanın kenarlarını kapatarak genişçe sarın. Yufkanın uç kısmını su ile ıslatarak yapıştırın. Ayçiçek yağını derin bir tavada kızdırın. Börekleri bu yağda kızartıp sıcak servis yapın.
İsteğe göre börekleri 180 derece fırında da pişirebilirsiniz.
Paçanga böreği artık hazır, afiyet olsun.

0 yorum:

Yorum Gönder